Elk schooljaar organiseert de ouderraad een heleboel activiteiten. Al deze activiteiten vragen natuurlijk wel wat ‘helpende handen’ en gelukkig kunnen we telkens rekenen op de enthousiaste hulp van vele ouders en grootouders.

Voel je de kriebels om mee te werken aan één of meer activiteiten? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer één van de leden van de ouderraad.

0479/ 98 11 18 Karen Janssens

De ouderraad krijgt een jaarlijkse werkingstoelage van de gemeente. Daarnaast organiseert het oudercomité specifieke acties, zoals de appelverkoop, om de activiteiten te kunnen financieren. De opbrengsten komen integraal ten goede van de kinderen en de schoolwerking. Aldus heeft de ouderraad de afgelopen jaren de volgende activiteiten kunnen aanbieden:

• Soepbedeling
  • Fruitdagen
  • kleuterspeeldag
  • activiteit lagere school
  • attente dag van de leerkracht/directeur

U kunt de ouderraad steeds steunen op rekeningnummer  BE50 9799 3527 5318

Meer artikelen...

Communie en Lentefeest 2021

Alles is helaas uitgesteld tot na de zomer!

eerste communie
zondag 25 april 2021

vormsel
zaterdag 1 mei 2021