In de kleuterschool wordt geen godsdienst-zedenleer keuze gemaakt.

Bij de eerste inschrijving van een leerplichtig kind kiezen de ouders bij ondertekende verklaring tussen een van de erkende godsdiensten of niet-confessionele zedenleer.
Als u er, op basis van uw morele of religieuze overtuiging, bezwaar tegen hebt dat de leerling een van de erkende godsdiensten of niet-confessionele zedenleer volgt, kunt u een vrijstelling aanvragen.
De school waakt erover dat de vrijgestelde leerlingen de vrijgekomen lestijden gebruiken voor de studie van hun eigen religie, filosofie of moraal.

U kan uw keuze elk schooljaar wijzigen.
U vraagt dan vóór 30 juni voorafgaand aan het nieuwe schooljaar een nieuw formulier aan de directie.
U kan dit formulier ook downloaden uit de rubriek 'documenten' en vóór 30 juni ondertekend binnenbrengen op het secretariaat.

Communie en Lentefeest 2021

eerste communie
zondag 25 april 2021

nieuwe datum