U wenst in te schrijven?

Via onderstaande link kan je berekenen vanaf wanneer je kleuter naar school mag.

De directeur zal u dan contacteren voor een afspraak.
Wijzigingen in het inschrijven. – L.T.C. De Westkaap
Mocht u interesse hebben om uw kind online in te schrijven voor schooljaar '22-'23, dan kan dat via ons systeem van voorinschrijvingen.
U vindt een link op de homepage van deze website.
Uw plaats in onze school is dan alvast gegarandeerd.

Ouders van kinderen die voor het eerst naar school gaan kunnen vrijblijvend een brochure 'voor het eerst naar school'
downloaden uit het menu 'Documenten'.
De laatste woensdag van de zomervakantie en de laatste zaterdag van de andere verlofperiodes, is er een kijkmoment voor nieuwe instappers in de kleuterschool.
Kom zeker een kijkje nemen zodat uw kleuter alvast kan kennismaken met de juf en de klas.

3 vestigingsplaatsen!

Er zijn in onze school 3 vestigingsplaatsen.
Het secretariaat en het bureel van de directeur bevinden zich in V1, vlak achter de bibliotheek.
Voor een inschrijving van een kleuter kan u (na afspraak) rechtstreeks naar de kleuterschool komen.
Als uw kind naar een andere vestigingsplaats van onze school gaat, hoeft u hem/haar niet opnieuw in te schrijven.

V1 (onthaal en directie)
Amelbergastraat 40
1ste, 2de en 3de leerjaar

V2
Amelbergastraat 30
4de, 5de en 6de leerjaar

V3
Schriekweg 2
kleuterschool

ligging2.png

Capaciteitsbepaling

Naar aanleiding van het nieuw inschrijvingsdecreet moet elke school zijn maximumcapaciteit bepalen.
Tijdens het overleg met de leden van de schoolraad en na goedkeuring van het schoolbestuur is de capaciteit voor onze school vanaf september 2013 beperkt tot volgende maximumaantallen:

Gemeentelijke Basisschool Zandhoven:

zaterdag 6 mei 2023

lentefeest (2de leerjaar)
zondag 30 april 2023

feest vrijzinnige jeugd (6de leerjaar)
zaterdag 29 april 2023