In de kleuterschool wordt geen godsdienst-zedenleer keuze gemaakt.

Bij de eerste inschrijving van een leerplichtig kind kiezen de ouders bij ondertekende verklaring tussen een van de erkende godsdiensten of niet-confessionele zedenleer.
Als u er, op basis van uw morele of religieuze overtuiging, bezwaar tegen hebt dat de leerling een van de erkende godsdiensten of niet-confessionele zedenleer volgt, kunt u een vrijstelling aanvragen.
De school waakt erover dat de vrijgestelde leerlingen de vrijgekomen lestijden gebruiken voor de studie van hun eigen religie, filosofie of moraal.

U kan uw keuze elk schooljaar wijzigen.
U vraagt dan vóór 30 juni voorafgaand aan het nieuwe schooljaar een nieuw formulier aan de directie.
U kan dit formulier ook downloaden uit de rubriek 'documenten' en vóór 30 juni ondertekend binnenbrengen op het secretariaat.

Communie en Lentefeest 2020

van zodra de nieuwe data bekend zijn publiceren we ze onmiddellijk!