U wenst in te schrijven?

U neemt best contact op met de directeur of het secretariaat voor een afspraak.  03/484.35.89
U krijgt op deze afspraak een uitgebreide rondleiding van de directeur. De inschrijving kan, indien gewenst, ook op dat moment gebeuren.
Voor een louter administratieve inschrijving kan u elke dag terecht op het secretariaat.
Gelieve mee te brengen: Kids ID of isi+ kaart

Via onderstaande link kan je berekenen vanaf wanneer je kleuter naar school mag.

Ouders van kinderen die voor het eerst naar school gaan kunnen vrijblijvend een brochure 'voor het eerst naar school'
downloaden uit het menu 'Documenten'.
De laatste woensdag van de zomervakantie en de laatste zaterdag van de andere verlofperiodes, is er een opendeurmoment voor nieuwe instappers in de kleuterschool.
Kom zeker een kijkje nemen zodat uw kleuter alvast kan kennismaken met de juf en de klas.

3 vestigingsplaatsen!

Er zijn in onze school 3 vestigingsplaatsen.
Het secretariaat en het bureel van de directeur bevinden zich in V1, vlak achter de bibliotheek.
Voor een inschrijving van een kleuter kan u (na afspraak) rechtstreeks naar de kleuterschool komen.
Als uw kind naar een andere vestigingsplaats van onze school gaat, hoeft u hem/haar niet opnieuw in te schrijven.

V1 (onthaal en directie)
Amelbergastraat 40
1ste, 2de en 3de leerjaar

V2
Amelbergastraat 30
4de, 5de en 6de leerjaar

V3
Schriekweg 2
kleuterschool

ligging2.png

Capaciteitsbepaling

Naar aanleiding van het nieuw inschrijvingsdecreet moet elke school zijn maximumcapaciteit bepalen.
Tijdens het overleg met de leden van de schoolraad en na goedkeuring van het schoolbestuur is de capaciteit voor onze school vanaf september 2013 beperkt tot volgende maximumaantallen:

Gemeentelijke Basisschool Zandhoven:

Kleuterschool    max. 220 leerlingen
Lagere school   max. 300 leerlingen

per vestigingsplaats

V1   max. 150 leerlingen
V2   max. 150 leerlingen
V3   max. 220 leerlingen

Extra verlofdagen 2019-2020

Pedagogische studiedagen

20 november 2019
20 maart 2020